Slasktexter

SÄLJSTART ETAPP 3.
Välkommen på tomt och husvisning nu på lördag och söndag 13-15.
Etapp 3 bjuder på en stor variation tomter allt från små lättskötta tomter till stora natur och trädgårdstomter. Gemensamt för alla är en oinskränkt havsutsikt och härligt värmande kvällssol.
Visningsadress: Kastetvägen 451 91 Uddevalla

 

 

 

 

Detta ska tillbaka i etapp 3

Vita Huset 134/82

Vita Huset 134/82 i 4 olika planlösningar.

ritning134_82 ritning134_82_3sov ritning134_82_2sov_bastu

13482_2sov_stort_vardagsrum

Slut tillbaka etapp 3

halan

Schaktarbeten 20131211 Attefallshåla till höger

För visning av våra hus och vårt fina område i sommar är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss på telefon.

Lars-Olof Axelsson ring 0705-33 08 07

Jonas Patriksson ring 073-501 96 94

Johan Patriksson ring 0708-64 85 85

 

 

 

 

 

Bostadsminister Stefan Attefalls håla från första spadtaget ser du till höger i bild. Vi kan också glädjande berätta att vi sålde hus nummer 13 i ordningen till gäster på Bo och Levamässan i helgen. Grattis till dom och oss.

Bostadsminister Stefan Attefall tog första spadtaget med grävskopa

Efter en fartfylld ribbåtstur från anrika Gustavsberg klev bostadsminister Stefan Attefall och landshövdingen Lars Bäckström iland vid Vita Husen på Sundstrand. Efter några inledningsord av Vita Husens Lars-Olof Axelsson så tog bostadsministern över med sitt invigningstal där han bl.a. talade om att förenkla reglerna för bostadsbyggande och passade dessutom på att gratulera husköparna till det fantastiska läget. Efter talet så var det dags att ta första spadtaget eller första skoptaget som det ju faktiskt blev. Attefall visade sig kunna hantera en grävmaskinen riktigt bra.

Därefter var det dags för landshövdingen Lars Bäckströms tal där han bl.a. berömde Vita Husen läge och pratade om samarbetet med regeringen kring bostadsfrågor. Innan det var dags för mat passade Vita Husen på att lämna över badrockar, vackert broderade med Vita Husens logo, som alla husägare kommer att få vid inflyttning.

Hela arrangemanget blev en lyckad tillställning där det ovanligt goda novembervädret blev grädde på moset.

Bilder och video från dagen.

Bostadsminister Stefan Attefall till Vita Husen i Uddevalla

Bostadsminister Stefan Attefall

Det är med stor glädje och stolthet som vi den 4 november hälsar Sveriges bostadsminister Stefan Attefall välkommen till Vita Husen, Sundstrands terrasser. Detta för att ta det första spadtaget för vad vi tror kommer att bli ett av Bohusläns bästa och mest prisvärda bostadsområden.

Byggstarten närmar sig med stormsteg

24 september, 2013:
Just nu pågår ett intensivt arbete med förberedelser och planering inför den stundande byggstarten av Vita Husen på Sundstrand. Det känns oerhört inspirerande och roligt att komma igång med arbetena till det som kommer att bli ett av Bohusläns finaste bostadsområden.
Vita Husen & Dala Trähus på Bondens dag 7-8 september

Nu till helgen, 7-8 september hittar du oss på Bondens dag i Backamo. Vi kommer, tillsammans med vår entreprenör Dala Trähus, att finnas på plats från 10-16 båda dagarna. Välkommen till oss så berättar vi hur du kan flytta in i ett av de bästa bostadsområden som finns till salu i Bohuslän för tillfället.

Vita Husen – en riktigt bra affär nu och i framtiden.

 

Byggstart, ny hustyp och broschyr

Hoppas du haft och fortsatt har en underbar sommar.

Området kommer att bli precis så bra som vi hoppats på och bättre än så. Jag har själv varit på plats och badat vid ett flertal tillfällen. Att ha en badplats som bara ligger och väntar morgon som kväll eller för en heldag på stranden är få förunnat. Detta ihop med terrasser i västerläge är ett optimalt boende.

Vi kan bara konstatera att vi är lyckligt lottade: I Melleruds kommun försöker man få dispens från strandskyddet och bygga närmare än 300 meter. I Vita Husens första etapp ligger alla tomter på ett avstånd av 80-130 meter från badstranden och detta i bästa solläge.

Lars-Olof / Vita Husen